Lärare på Yrkeshögskola inom skogliga ämnen

Om jobbet
Vill du komma till en rolig arbetsplats där allt är möjligt? Är du kommunikativ och pedagogiskt lagd och gillar människor? I så fall, kom och jobba hos oss på DIlle Gård!

Dille Gård är ett litet dynamiskt företag med verksamhet inom utbildning och veterinärvård. Vi har två skolenheter, en i Haninge kommun och en i Krokoms kommun i Jämtland. Vi jobbar mot vår vision ”Våga, Vilja och Kunna” med stor entreprenörsanda och arbetar aktivt med att skapa en trygg, prestigelös och inspirerande miljö för vår personal och de människor vi möter i vårt arbete.

Vi utbildar inom skog, djur och transport och är ca 110 medarbetare, 350 gymnasieelever och ett 100-tal vuxenstudenter. Ta en titt på vår facebooksida eller Instagram så ser du mer om vad som händer på Dille Gård just nu!

Nu söker vi en lärare som skall ansvara för kurser på vår Yrkeshögskoleutbildning Skogsbrukstekniker. Utbildningen bedrivs på Dille Gård utanför Ås i Krokoms kommun. Skolan ligger i fin gårdsmiljö och fastigheten utvecklas ständigt. I anslutning till skolan ligger en veterinärklinik.

 

Som lärare på utbildningen till skogsbrukstekniker kommer du tillsammans med kollegor ansvara för planering, genomförande och utveckling av kurser inom utbildningen. Aktuella kurser handlar bland andra om skogsskötsel, skoglig rådgivning och värdering, miljö- och naturhänsyn, skogens råvaror, entreprenörsskap och företagande, ekonomi och organisation.

Vi tror att du har några års erfarenhet från skogsbranschen och ett stort intresse för skogliga frågor. Skoglig utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper är meriterande, liksom erfarenhet av pedagogiskt arbete.

För att du skall trivas hos oss på Dille och i tjänsten tror vi att du:
Är bra på att kommunicera med olika människor kan ta ansvar och arbeta självständigt gillar att samarbeta med andra i personalgruppen
är bra på att skapa ett bra arbetsklimat trots stora olikheter i en elevgrupp tar dig an möjligheter och utmaningar med ett glatt humör.

Tjänsten omfattar 100% med tillträde så snart som möjligt. Stationeringsort är Dille utanför Ås i Krokoms kommun. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Läs mer och sök tjänsten på https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/28602830

Välkommen med din ansökan!

LÄS MER

Dille Gårds Blogg

Vårmarknad 27 april 10-14

Dille Gårds Blogg

Inspirationsträff om vuxenutbildning i Östersund

Dille Gårds Blogg

Dille + Berga = Sant

Dille Gårds Blogg

LENA SADLAR OM TILL BUSSCHAUFFÖR

Dille Gårds Blogg Skog

EN ÖVNING I SNABBHET OCH PRECISION