Alla skoldagar serverar vi lunch till elever och personal på Dille Gård Naturbruksgymnasium. Skolmatsalen ligger i skolhuset på övervåningen där det en gång i tiden var en höskulle, nu en trivsam lokal där alla samlas för lunch men fungerar även som uppehållsrum mellan lektioner. Vegetariskt alternativ serveras  varje dag. Gluten, mjölk och laktosfritt finns till varje måltid. För andra speciella önskemål, ta kontakt med kökspersonal.

Maten lagas från grunden på skolan, till lunchen ingår en stor salladsbuffé. Potatis och rotsaker handlar vi lokalt. Kaffet vi serverar är fairtrade och kravcertifierat. Brödet är ofta hembakat och nötkött har vi möjlighet till att köpa av vår systerskola Berga Naturbruksgymnasium.

 

Matsedel v. 23

Måndag: Bland lunch: fisk, currykyckling etc.,
Veg: Blandade vegetariska rätter.

Tisdag: Köttgryta och ris eller Vegetarisk Gryta och ris

Onsdag: Köttbullar och kokt potatis samt gräddsås och lingon eller Vegobullar med kokt potatis och gräddsås.

Torsdag: Nationaldagen!

Fredag: Studentfrukost