Alla skoldagar serverar vi lunch till elever och personal på Dille Gård Naturbruksgymnasium. Skolmatsalen ligger i skolhuset på övervåningen där det en gång i tiden var en höskulle, nu en trivsam lokal där alla samlas för lunch men fungerar även som uppehållsrum mellan lektioner. Vegetariskt alternativ serveras  varje dag. Gluten, mjölk och laktosfritt finns till varje måltid. För andra speciella önskemål, ta kontakt med kökspersonal.

Maten lagas från grunden på skolan, till lunchen ingår en stor salladsbuffé. Potatis och rotsaker handlar vi lokalt. Kaffet vi serverar är fairtrade och kravcertifierat. Brödet är ofta hembakat och nötkött har vi möjlighet till att köpa av vår systerskola Berga Naturbruksgymnasium.

 

Matsedel v. 43

Måndag
Pasta med ost och skinksås
Veg: Pasta med ost och zucchinisås

Tisdag
Korv forsell med kokt potatis
Veg: Oumph forsell med kokt potatis

Onsdag
Panerad fisk med skagendressing och kokt potatis
Veg: Broccolibiff med remoulad och kokt potatis

Torsdag
Kycklingcurry med ris och yoghurtdressing
Veg: Curry med tofu, ris och yoghurtdressing

Fredag
Korvbuffé med tillbehör
Veg: Vegokorvbuffé med tillbehör