Alla skoldagar serverar vi lunch till elever och personal på Dille Gård Naturbruksgymnasium. Skolmatsalen ligger i skolhuset på övervåningen där det en gång i tiden var en höskulle, nu en trivsam lokal där alla samlas för lunch men fungerar även som uppehållsrum mellan lektioner. Vegetariskt alternativ serveras  varje dag. Gluten, mjölk och laktosfritt finns till varje måltid. För andra speciella önskemål, ta kontakt med kökspersonal.

Maten lagas från grunden på skolan, till lunchen ingår en stor salladsbuffé. Potatis och rotsaker handlar vi lokalt. Kaffet vi serverar är fairtrade och kravcertifierat. Brödet är ofta hembakat och nötkött har vi möjlighet till att köpa av vår systerskola Berga Naturbruksgymnasium.

 

Matsedel v. 36

Måndag: Fisk bonjuré med bacon, kokt potatis
Veg: Broccoligratäng med ostsås, kokt potatis

Tisdag: Albondigas i tomatsås med ris och aioli
Veg: Vegobullar i tomatsås med ris och aioli

Onsdag: Falafel med tortillabröd och tahinasallad

Torsdag: Stekt falukorv och stuvade makaroner
Veg: Stekt vegetarisk korv och stuvade makaroner

Fredag: Örtbakad kyckling med pepparsås och potatisgratäng
Veg: Örtbakad tofu med pepparsås och potatisgratäng