Alla skoldagar serverar vi lunch till elever och personal på Dille Gård Naturbruksgymnasium. Skolmatsalen ligger i skolhuset på övervåningen där det en gång i tiden var en höskulle, nu en trivsam lokal där alla samlas för lunch men fungerar även som uppehållsrum mellan lektioner. Vegetariskt alternativ serveras varje dag. Gluten, mjölk och laktosfritt finns till varje måltid. För andra speciella önskemål, ta kontakt med kökspersonal.
Maten lagas från grunden på skolan, till lunchen ingår en stor salladsbuffé. Potatis och rotsaker handlar vi lokalt. Kaffet vi serverar är fairtrade och kravcertifierat. Brödet är ofta hembakat och nötkött har vi möjlighet till att köpa av vår systerskola Berga Naturbruksgymnasium.
Veckans matsedel v. 13
Måndag
Lunch: Potatiscarbonara
Veg: Potatiscarbonara med rökttofuTisdag
Lunch: Thaigryta med kokosmjölk och nudlar
veg: Thaigryta med kokosmjölk och nudlarOnsdag
Lunch: Pasta bolognese
Veg: LinsbologneseTorsdag
Stekt Falukorv med senapssås och kokt potatis
Veg: Stekt vego korv med senapssås och kokt potatisFredag
Lunch: Grekisk pyttipanna med tzatziki