Alla skoldagar serverar vi lunch till elever och personal på Dille Gård Naturbruksgymnasium. Skolmatsalen ligger i skolhuset på övervåningen där det en gång i tiden var en höskulle, nu en trivsam lokal där alla samlas för lunch men fungerar även som uppehållsrum mellan lektioner. Vegetariskt alternativ serveras  varje dag. Gluten, mjölk och laktosfritt finns till varje måltid. För andra speciella önskemål, ta kontakt med kökspersonal.

Maten lagas från grunden på skolan, till lunchen ingår en stor salladsbuffé. Potatis och rotsaker handlar vi lokalt. Kaffet vi serverar är fairtrade och kravcertifierat. Brödet är ofta hembakat och nötkött har vi möjlighet till att köpa av vår systerskola Berga Naturbruksgymnasium.

Veckans matsedel v. 14

Måndag
Lunch: Kycklingklubba med ris och dragonsås
Veg: Stekt zucchini med ris och dragonsås

Tisdag
Lunch: Fiskgryta med med soltorkade tomater och halloumi
Veg: Halloumigryta med soltorkade tomater

Onsdag
Lunch: Italienska färsbiffar med tomatsås och pasta
Veg: Vegobiffar med tomatsås och pasta

Torsdag
Lunch: Pasta pesto med stekta grönsaker
Veg: Pasta pesto med stekta grönsaker

Fredag
Lunch: Pulled pork med tortillas, picklad lök och vitost
Veg: Pulled pumpa med tortillas, picklad lök och vitost