Prao/Öppet hus

 

Prao på Dille

Vi tar emot elever från landets alla högstadieskolor året runt på PRAO. Under en vecka får eleven bo och äta på Dille och delta i undervisningen. Det är ett bra sätt att prova-på att vara elev på Dille.

Besöka Dille

Vi har alltid “Öppet Hus” vilket innebär att du alltid är välkommen att besöka oss. Om du funderar på att välja Dille i ditt gymnasieval är det bra och komma och besöka oss för att få uppleva skolan och atmosfären!

Dille Gårds sommarskola 

Varje sommar i juli-augusti  ordnas  Dille Gårds sommarskola,  som ger möjlighet att komma ikapp med skolarbetet inför höstterminen. Perfekt för dig som saknar betyg i något kärnämne eller vill läsa upp något betyg. Lektioner i svenska, engelska och matte varvas med uteaktiviteter. Välj Häst/Islandshäst, Hund, Äventyrsturism, Skogsmaskinförare eller Jakt & Skog. Alla elever på högstadiet är välkomna!

Dille Gårds Vårmarknad/Öppet Hus april 

Välkomna till Dille Gårds Vårmarknad. På programmet finns  uppvisning med häst och islandshäst, hunduppvisning, guidad rundvandring, fikaförsäljning, försäljning av hamburgare, bakluckeloppis, jaktstig, information om skolan, tävlingar och marknad. Dille Gårds vårmarknad går av stapeln varje år i mitten av April. Fortlöpande info läggs ut på hemsidan samt vår facebookgrupp.

 

Vid intresse kontakta rektor Hans Stenberg.