Dille Gårds ridskola är nedlagd!

Fr o m höstterminen har vi lagt ner ridskolan på Dille. Anledningen är det ökade intresset på gymnasieskolan. Vi har så mycket elever nu och har skaffat flera nya hästar till skolan. De nya hästarma passar inte till ridskoleverksamhet och eleverna behöver  få tillgång till anläggningen fler kvällar per vecka.Vi har dessutom sålt några av de äldre hästarna som passade i ridskoleverksamheten.

För er som är intresserade av ridskola med islandshästar kan vi rekommendera de av SIF auktoriserade företagen i länet. Se www.icelandichorse.se

 

 

2 Responses to “Dille Gårds ridskola är nedlagd!”


  • Nej vad tråkigt! ville ju börja igen, saknar alla fina hästar, speciellt svala!
    Vilka hästar är sålda?

    • Hej Johanna!
      Vi har sålt de som vi tycker börjar bli liten till åren och som varit på Dille sedan skolan startade. Vi tyckte det var bäst att sälja dem medan de fortfarande är pigga och friska. Nu används hästarna bara till våra gymnasielever och det ställer ännu högre krav på hästarna. Svala bor i Oviken och har det bra där.

Leave a Reply