Övningstävling skytte 25 april – .22LR

Jaktstig på Dille Gård

Ta chansen att slipa formen inför .22 LR Jaktstigarna!

25 April klockan 17-20 (anmälan fram till 18.30) arrangerar Dille Gård Naturbruksgymnasiums jaktelver en övningstävling inför jaktstigs säsongen.  Alla oavsett ålder är varmt välkomna att slipa på sitt skytte på skolans alldeles nya jaktstig med sju stationer.

Pris per person är 50:-

Priser utlottas.

Fikaförsäljning finns i anslutning till banan.

Platsen är Dille Gård, i Ås, 1 mil västerut från Östersund. Följ skyltar från E14.

2 Responses to “Övningstävling skytte 25 april – .22LR”


  • Hej

    Tack för en jättetrevlig jaktstig och kväll, jättetrevliga ungdomar, bra gjort

    mvh Susanne

  • Hej
    Tack för en trevlig stig i går. Ni sa att man skulle komma med tips/synpunkter. En sak som jag tyckte var synd, var att bara de bästa fick pris, och endast en som sköt med stöd fick pris. Jag kan tycka att som uppmuntran till de som ställer upp, kan väl t ex de 3 bästa få pris och sen lottas det ut priser till alla övriga som deltagit, så att även de vuxna o ungdomarna som inte alls är duktiga, utan är med bara för att det är en kul grej kan få en uppmuntran o kanske vinna något. Tyckte att det var konstigt att det var bara 1 som sköt med stöd som fick pris, det skulle väl vara en morot att ställa upp igen om man kanske vann något. Så alltså pris till de 3 bästa i bägge klasserna o sen utlottning till ALLA på de övriga priserna.

Leave a Reply